Kontakt

 

Duet muzyczny SZEPT

 

 606 57 77 57

 662 52 80 25

 

e-mail: szeptszept@op.pl



Posiadamy profesjonalne nagłośnienie 
i efekty sceniczne (oświetlenie, laser oraz wytwornicę 
dymu).

Na specjalne życzenie klienta proponujemy prowadzenie biesiady przy akompaniamencie akordeonu oraz zabawy muzyczne dla dzieci i dorosłych
z profesjonalnym animatorem 
BEZ DODATKOWYCH OPŁAT.

Dla Nowożeńców i Jubilatów mamy miły upominek :)

Prestiżowy Katalog Firm Weselnych Poleca

Sprawdź co mówią o nas nasi klienci...

Komentarze

Wpisz kod
* Pola obowiązkowe
  • Ania i Błażej (piątek, 30. czerwiec 2017 19:57)

    Zespół Szept uświetnił swoją muzyką najważniejszy dzień w naszym życiu. Serdecznie polecamy zespół na wszelkie uroczystości. Pani Paulina i pan Mariusz to profesjonaliści w każdym calu. Świetnie śpiewają i mają fantastyczne pomysły na zabawy. Goście bawili się znakomicie. Śmiało możemy stwierdzić, że dzięki zespołowi była to najwspanialsza zabawa, na jakiej byliśmy. Dziękujemy i pozdrawiamy!

  • Aldona i Marcin (środa, 28. czerwiec 2017 20:54)

    12 maja 2017 roku odbył się nasz ślub dzięki zespołowi SZEPT nasze wesele było niesamowite. Serdecznie dziękujemy Paulinie i Mariuszowi za wspaniała zabawę.Polecamy z całego serca wszystkim zespół Szept . Pozdrawiamy Aldona i Marcin

  • utrader opinie (poniedziałek, 17. kwiecień 2017 06:45)

    It's awesome to pay a visit this website and reading the views of all mates about this paragraph, while I am also keen of getting experience.

  • Michalina i Łukasz (wtorek, 27. wrzesień 2016 21:53)

    Z całego serca polecamy Duet Szept! Dnia 17.09.2016 roku Państwo Paulina i Mariusz zajęli się oprawą muzyczną naszego wesela. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich pracy. Muzyka dostosowana była do
    każdego przedziału wiekowego, a jedyne na co goście narzekali po uroczystości to ból nóg od tańca i brzucha od śmiechu. Wszystkie zabawy przedstawiane były w sposób bardzo kulturalny i jasny, a dobrą
    atmosferę cały czas podtrzymywał zawsze uśmiechnięty prowadzący. Duet bardzo pozytywnie zaskoczył nas posiadaniem strojów i rekwizytów do przebierania co umożliwiło nam i gościom zrobienie sobie
    licznych zdjęć na wzór "fotobudki" Pozdrawiamy Prowadzących!

  • Marta i Waldek (sobota, 17. wrzesień 2016 06:26)

    W dniu 10.09.2016 mieliśmy wesele z zespołem.Wszyscy jesteśmy zadowoleni nic dodać nic ująć! Super harmonogram, muzyka, świetna zabawa.Pozdrawiamy was.Polecamy każdemu nawet tym najbardziej
    wybrednym!

  • Beata i Krzysztof (niedziela, 04. wrzesień 2016 22:08)

    W dniu 2-09-2016 na naszym weselu grał zespół Szept. Jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej, zespół grał bardzo profesjonalnie, były długie bloki muzyczne, super muzyka, dla każdego coś
    miłego. Dzięki zespołowi świetnie bawili się wszyscy, młodzi, starsi, osoby o różnych preferencjach muzycznych. Konkursy świetnie rozweselały gości i sprawiały, że rodziny się poznawały i razem
    bawiły. Polecamy wszystkim zespół Szept.

  • Michał Joanna Oczachowscy (piątek, 01. lipiec 2016 21:24)

    25.06.2016r odbył się mój ślub Oprawą muzyczną na weselu zajął się duet SZEPT, czyli Paulina i Mariusz, z którym pracowałem i mogłem usłyszeć nie raz na próbach Jenak to w jaki sposób poprowadzili
    najważniejszą imprezę naszego życia przerosło moje oczekiwania!!! Zespół wczuł się w atmosferę, zintegrował rodziny, bawił gości w wieku od kilku do kilkudziesięciu lat Mimo braku sił nogi same
    niosły do tańca... Można długo pisać... Mariusz Paulina DZIĘKUJEMY i będziemy WAS POLECAĆ każdemu by miał takie niezapomniane wesele jak MY
    Michał i Asia

  • Marek Mielcarek (środa, 29. czerwiec 2016 08:40)

    Zespół Szept to bardzo fajny duet.Profesjonalne i oryginalne podejście.Rozruszają każdego.Polecam serdecznie oraz dziękuje za udaną imprezę.

  • Marek Kopijkowski (wtorek, 28. czerwiec 2016 22:07)

    Wesele odbyło się 3.06.2016 organizacja i przebieg całego wesele naprawdę profesjonalne. Muzyka, wokal i prowadzenie imprezy naprawdę super wszyscy się ubawili i byli zadowoleni :) Szczerze polacamy
    poszukującym.

    Pozdrawiamy Sandra z Markiem

  • Łukasz Sawicki (wtorek, 28. czerwiec 2016 20:22)

    Zespół muzyczny Szept to profesjonalni i mili ludzie. Dziękujemy za wspaniałą atmosferę na naszym weselu. Polecamy i zachęcamy do współpracy z Szeptem

  • Weronika Sawicka Łukasz Sawicki (wtorek, 28. czerwiec 2016 20:17)

    Zespół Szept umilil nam najważniejszy dzień w życiu poprzez cudowna zabawę i piękne głosy wokalistów:) jesteśmy Wam dozgonnie wdzięczni :* pozdrawiamy Sawisie

  • Małgorzata Kusak (wtorek, 24. maj 2016 09:50)

    Witam serdecznie! duet muzyczny Szept uświetnił oprawą muzyczną rodzinną uroczystość jubileuszową w maju 2016 r.
    Dzięki wspaniałemu zaangażowaniu zespołu bawili się i śpiewali dosłownie wszyscy od 1-90 lat ;-)
    wspaniała oprawa muzyczna - polecam każdemu;

  • Ania i Krzysztof (poniedziałek, 23. maj 2016 21:27)

    Jak powszechnie wiadomo muzika i zepol ja wykonujacy moga rozkręcić lub zabić kazda impreze, spotkanie czy wesele. Duet Paulina i Mariusz uswietnil i rozkrecil nasza impreze do tego stopnia, ze na
    parkiecie swietnie bawily sie zarowno kilkuletnie dzieci, mlodziez jak i troche " starsza dorosla mlodziez" az do 87 roku zycia. Repertuar zespolu jest bardzo bogaty i zroznicowany. Zespol potrafi
    dostosowac sie i swoj repertuar do bawiacych sie gosci i ich muzycznych gustow i zyczen. Mniej odwaznych uczestnikow zabawy, ktorzy maja opory aby udac sie na parkiet taneczny, zespol potrafi w
    bardzo orginalny i dowcipny sposob zachecic do wspolnej zabawy. Dzieki Pani Paulinie i Panu Mariuszowi familijna impreza jubileuszowa na ktorej goscilismy, na dlugo pozostanie w naszej pamieci.
    Ubawilismy i natanczylismy sie swietnie. Serdecznie Wam dziekujemy! A osobom poszukujacym oprawy muzycznej jakiej imprezy z calego serca polecamy duet Pauliny i Mariusza. Gwarantuje, ze napewno nie
    bedziecie zalowac.

  • Danuta Lewandowska (niedziela, 22. maj 2016 22:20)

    Zespol Szept jest godny polecenia na wiele spotkan przy muzyce.Duet jest profecjonalny i mily dla oka i ucha. Nasza uroczystosc rodzinna bez udzialu p.Pauliny i p.Mariusza stracilaby swoj
    blask.Goraco polecam.

  • Jagoda i Andrzej (niedziela, 22. maj 2016 20:32)

    Fantastycznemu Duetowi p.Paulinie i p.Mariuszowi składamy gorące podziękowanie za wspaniałe ubogacenie 30,04.16 naszej rodzinnej, jubileuszowej uroczystości podczas której bawili się wspaniale
    zarówno 90 -latkowie jak i młodsze roczniki osób w dojrzałym, średnim, młodzieńczym i dziecięcym wieku. To sztuka trafić do wszystkich, rozbawić wszystkich, zdobywając sympatię, uznanie, bisy,
    wywołując niezatarte wspomnienia. Polecamy Duet Szept na każdą okoliczność, gdy chce się słuchać muzyki, śpiewać i tańczyć, spędzać czas z humorem, uśmiechem i zarazem wielką kultura wykonawców.
    p.Paulinko i p. Mariuszu w imieniu siedmiorga jubilatów tą drogą raz jeszcze Wam dziękujemy Jagoda i Andrzej z Torunia

  • Janusz Groeger (wtorek, 10. maj 2016 16:20)

    Mieliśmy impreze rodzinną, którą umilił nam zespół Szept. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich gry. Polecamy !!!

  • Ewa (sobota, 10. październik 2015 00:12)

    Chciałam podziękować zespołowi Szept za wspaniałą 40-tkę, muzyka
    która towarzyszyłam nam tego wieczoru sprawiła , że cała impreza
    nabrała koloru, goście powstali od stołu i bawili się bawili i
    bawili. Dzięki Wam zrozumiałam , że każdy szczegół imprezy musi
    być idealny – tak jak wasza muzyka i śpiew . Dziękuję .
    Gorąco polecam innym, którzy lubią jak goście naprawdę dobrze się
    bawią.
    Ewa

  • Monika i Piotr (niedziela, 28. czerwiec 2015 22:43)

    Chcieliśmy serdecznie podziękować za profesjonalną obsługę muzyczną naszego wesela :) wspaniała atmosfera i świetna zabawa. Wszyscy goście (w tym dzieci) do dziś mile wspominają ten dzień i wspólną
    zabawę. Gorąco polecamy :)

  • Asia i Krystian (poniedziałek, 08. czerwiec 2015 11:16)

    Super Duet !!! Profesjonalnie poprowadzili nasze wesele. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy Wszystkim parom. Dziękujemy !!!!

  • Aleksandra i Szymon (niedziela, 28. grudzień 2014 19:18)

    Dziękujemy temu wspaniałemu duetowi za uczynienie naszego dnia tak wyjątkowym (27.12.14)! Było cudownie, wszyscy świetnie się bawili; ) Serdecznie pozdrawiamy !!! I gorąco polecamy wszystkim !!!

  • Izabela i Michał 30.08.2014r. (piątek, 10. październik 2014 22:38)

    Dziękujemy najpiękniej za oprawę muzyczną najważniejszego dnia w naszym życiu. Bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na waszą stronę. Żadne nagrania nie oddadzą tego jak naprawdę pięknie śpiewacie.
    Wszystkie dzieci (i nie tylko)zadowolone z atrakcji. Przez dwa dni zabawiliście tak gości, że do dziś wspominają, a my już planujemy rocznice z waszą oprawą muzyczną :) Szczerze polecamy Duet Szept
    :)

  • Beata i Wojciech (piątek, 10. październik 2014 15:45)

    Paulinko i Mariuszu chcemy Wam podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela i poprawin (06-07.09.2014 r.). Jeśli szukacie Państwo zespołu na wesele to Wam gorąco polecamy Duet Muzyczny
    Szept.Paulina i Mariusz to prawdziwi profesjonaliści,potrafiący doskonale prowadzić uroczystość pod względem muzycznym.Ich zaangażowanie sprawia, że goście z chęcią zapełniają parkiet. Jak nikt inny
    bardzo dobrze nagłaśniają sale weselne, mają znakomite oświetlenie a wytwornica dymu jest niesamowita. Duet Szept zaskakuje bardzo urozmaiconym repertuarem i dzięki temu każdy z gości znajdzie swoją
    ulubioną melodię. Oczepiny i zabawy weselne prowadzone z najwyższą starannością co sprawia, że można uśmiać się do łez. Nasi Goście chwalili Paulinę za jej anielski głos, który robi wrażenie przy
    każdej śpiewanej przez niej piosence. Na tle innych zespołów Duet Muzyczny Szept wyróżnia to, że oni nie zapominają o dzieciach na weselu.Zabawy dla nich prowadzone przez Duet Szept to mistrzostwo
    świata! Serdecznie dziękujemy raz jeszcze za oprawę "Naszych Dni". Dzięki Wam będą one niezapomniane. Pozdrawiamy:-)

  • Justyna i Mateusz (czwartek, 18. wrzesień 2014 21:13)

    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    Jeżeli Ktoś wchodzi na tą stronę bo szuka zespołu to w 100% polecamy gorąco.
    My dziękujemy bardzo duetowi SZEPT za wspaniałą zabawę. Goście weselni byli zachwyceni Wami. Wspaniały repertuar,przez dwa dni zabawy z Wami nie powtórzył się ani jeden utwór. Jesteście rewelacyjni i
    godni polecenia,a My obiecujemy, że będziemy Was polecac i mamy nadzieję,że spotkamy się jeszcze na nie jednej imprezie. :-)

  • Sylwia i Przemysław Stach (niedziela, 10. sierpień 2014 18:14)

    Z całego serca chcemy Wam podziękować za tak wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela (26.07.2014). Jesteście REWELACYJNI!!! Goście byli Wami zachwyceni ,a my do dziś nie możemy uwierzyć ,że
    dokonaliśmy tak świetnego wyboru.Zabawa była super.Sprawiliście ,że najpiękniejszy dzień w naszym życiu stał się jeszcze piękniejszy.Będziemy Was polecać wszystkim znajomym i mamy nadzieję,że w
    przyszłości skorzystamy z waszych usług. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie ! :)

  • Justyna i Andrzej Pietryszek (poniedziałek, 04. sierpień 2014 19:32)

    Serdecznie dziękujemy za cudowną, niesamowitą i przepiękną oprawę muzyczną. Mieliśmy zaszczyt gościć zespół SZEPT na naszym weselu 18-ego lipca 2014 w Bydgoszczy. Mariusz i Paulina zapewnili
    zachwyconym gościom jak i nam(również zachwyconym!!!) niepowtarzalny klimat. Ich przepiękne głosy, super repertuar i świetne prowadzenie uroczystości zagwarantowało wszystkim jedyną,niepowtarzalną i
    boską zabawę.Do tego puszczanie "dymka",kolorowe reflektory( wszystko zapewnia zespół!!!) . SUPER!!!To wszystko spowodowało,ze na piątą rocznicę ślubu marzymy o tym,aby SZEPT znów nam tak
    niesamowicie grał i śpiewał cała noc. Dziękujemy,ze sprawiliście nam wszystkim tyle radości wspomnień! POLECAMY ZESPÓŁ SZEPT TO GWARANCJA UDANEJ ZABAWY!!!!

  • Anna i Mariusz Grzybowscy (niedziela, 03. sierpień 2014 16:43)

    Gorąco i z całego serca polecamy duet muzyczny "Szept" z Inowrocławia. Zapewnili wspaniałą oprawę zarówno muzyczną jak i wizualną Naszego wesela. Goście byli wniebowzięci i zachwyceni do tego
    stopnia, że trzeba ich było niemal siłą ściągać z parkietu na koniec wesela. Nie wiem co Wy dodajecie do tego dymu, że się tak bawili ale My też to chcemy :) Prowadzenie wesela jak i oczepin pierwsza
    klasa. Już dawno się tak nie uśmialiśmy i nie ubawiliśmy. Podsumowując możemy z własnego doświadczenia zapewnić, że jeśli się zdecydujecie na Paulinę i Mariusza to macie zapewnioną świetną muzykę,
    zabawę i co najważniejsze uśmiechy na twarzach wszystkich gości. Serdecznie pozdrawiamy i jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY, że swoją obecnością, otwartością i zaangażowaniem uczyniliście Nasze wesele
    jeszcze piękniejszym.
    Anna i Mariusz
    19 lipiec 2014

  • Mirek (wtorek, 24. czerwiec 2014 19:51)

    Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę Łącku.Byliśmy pełni obaw ze względu na pogodę(zimno), ale pokazaliście klasę i udowodniliście , że nawet latem w zimowych kurtkach potraficie ruszyć wszystkich
    na parkiet i zatrzymać ich na kilka godzin super zabawy przy waszej muzyce. Dziękujemy i polecamy innym bo warto.

  • Teresa Grzanka (wtorek, 07. styczeń 2014 17:25)

    Witam serdecznie.
    Zajmuję się przygotowywaniem wesel i innych imprez okolicznościowych od strony kulinarnej od wielu, wielu lat. Wraz z moją obsługą mieliśmy przez te kilkanaście lat pracy przyjemność pracować z
    wieloma zespołami z całej Polski. Z duetem SZEPT spotkałam się na weselu Karoliny i Tadeusza w Salnie. Uwierzcie mi Państwo, że tak wspaniałego zespołu jeszcze nie miałam przyjemności słuchać. Są
    perfekcyjni pod każdym względem. Napiszę to co moi poprzednicy, ale jest to niezwykle istotne przy wyborze oprawy muzycznej na wesele czy inna imprezę okolicznościową. Zróżnicowany repertuar,
    dostosowany do każdej grupy wiekowej, blok zabaw dla dzieci - co jest rzadkością, piękny głos Pani która śpiewa, świetna współpraca z kuchnia - niezwykle istotne (zgranie w kwestii wjazdu tortu,
    światła, i efekty dzwiękowe na wejście np. potraw płonących)... można by wymieniać bez liku. Wierzcie mi państwo, że są niesamowici i polecam ich ja oraz cała moja obsługa w 100 %.

  • Karolina i Tadeusz Cieślińscy (poniedziałek, 06. styczeń 2014 23:12)

    Kochani! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Wam za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. To był najwspanialszy dzień w naszym życiu - w dużej mierze dzięki Wam! Goście, jak i my są zachwyceni.
    Gdybyśmy brali ślub po raz drugi, też wybralibyśmy Wasz zespół.Dziękuję za świetna zabawę i za czas który nam poświęciliście. Profesjonalne nagłośnienie, efekty świetlne i "zadymę". Będziemy Was
    polecać znajomym bo naprawdę warto bawić się przy waszej muzyce i efektach :)Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieje do zobaczenia!!!

  • Krystyna Wysocka (niedziela, 05. styczeń 2014 10:57)

    Dziękuję za świetna oprawę muzyczną zabawy sylwestrowej w Jacewie. Profesjonalne nagłośnienie, efekty świetlne i "zadyma". 100% zadowolonych uczestników mimo - jak to na balu - sporej róznicy wieku.
    Polecam.

  • Klub KSM "Przydomek" (poniedziałek, 25. listopad 2013 21:24)

    Mieliśmy zaszczyt gościć was na wieczorze czułej rozmowy słowno-muzycznej pn. "Szepty i Podszepty w klubie KSM "Przydomek" w Inowrocławiu. Na wieczorze andrzejkowym pokazaliście pełen profesjonalizm
    pod względem technicznym i praktycznym. Goście zgromadzeni na owym wieczorze byli pod wielkim wrażeniem i zauroczeni głosem wokalistki, która pokazała swój pełen profesjonalizm od strony praktycznej
    swego talentu. Wszystkim którzy zastanawiają się nad wyborem artystów do imprezy rodzinnej a jednocześnie przeglądają powyższą stronę to Duet muzyczny "Szept" polecam na 200% z czystym sumieniem.
    Jeszcze raz bardzo wam dziękujemy za wspaniały występ!!!

  • Ela Rynarzewska (piątek, 08. listopad 2013 21:23)

    Kochani, Dziękujemy za cudowny czas spotkania rodzinnego z okazji 85 urodzin naszego ojca. Dzięki Wam spędziliśmy go wyjątkowo. Bardzo wdzięczny był sam jubilat,któremu Wasza muzyka szczególnie
    przypadła do gustu. Każdy znalazł coś dla siebie, by poczuć się wyjątkowo. Potrafiliście swoim graniem zachęcić wszystkich do zabawy. Oprawa muzyczna w Waszym wykonaniu wywołała dodatkową radośc i
    chęć dzielenia jej z innymi, w rytmie różnorodnej muzyki i pięknego śpiewu. Zabawy, które zaproponowaliście dzieciom, zdołały obudzić w każdym dziecko, bez wzgledu na wiek, a bawiły się cztery
    pokolenia. Te zabawy dla dzieci cieszyły się szczególną radością. Były poprowadzone profesjonalnie ale jakże ciepło,z humorem, uśmiechem i spontaniczną radością. Bawiły się prawnuczęta, wnuczęta,
    dzieci oraz dostojny pradziadek. Pomysł na "pięć minut" dla dzieci bardzo się podobał wszystkim uczestnikom, którzy połaczenie muzyki i zabawy wielopokoleniowej uznali za strzał w dziesiatkę na tej
    uroczystości. Polecamy Was wszystkim tym, którzy lubią się bawić. Jesteście NIEZAWODNI! Potraficie dostosować się do każdego rodzaju imprezy,czego sami mogliśmy doświadczyć. Jescze raz bardzo
    dziękujemy za to, że z nami byliście, uświetniając ten bardzo ważny jubileusz.

  • Alina Gajewska (wtorek, 15. październik 2013 19:25)

    Chciałabym w ten sposób jeszcze raz podziękować za uświetnienie swoim występem naszego seniorskiego jubileuszu. Po raz kolejny pokazaliście nie tylko profesjonalizm i wysoką kulturę, ale też humor i
    umiejętność dostosowania swojego repertuaru i sposobu bycia do potrzeb gości i ich wieku. To bardzo ważne. Miałam już okazję widzieć i słyszeć, jak gracie dla osób młodych i dzieci, a teraz wiem, że
    i seniorzy mogą się przy Was świetnie bawić. Potraficie nie tylko zagrać do tańca, ale też poprowadzić zabawę, biesiadę i zachęcić wszystkich do zabawy. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i mam
    nadzieję, że jeszcze nie raz udam nam się razem przygotować imprezę.

  • Lidia i Marek 28.09.13 (poniedziałek, 07. październik 2013 20:08)

    Kochani! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Wam za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. To był najwspanialszy dzień w naszym życiu - w dużej mierze dzięki Wam! Goście, jak i my są zachwyceni.
    Gdybyśmy brali ślub po raz drugi, też wybralibyśmy Wasz zespół. Dziękujemy, że cierpliwie odpowiadaliście na wszystkie maile i rozwiewaliście wątpliwości, no i przede wszystkim za to, że w tym ważnym
    dniu mogliśmy na was liczyć w 100%. Gracie wspaniale i jesteście fantastyczni, na pewno będziemy polecać Was wszystkim znajomym! :)

  • Natalia i Łukasz Śmigiel (środa, 04. wrzesień 2013 21:07)

    Dziękujemy Wam kochani za świetną oprawę muzyczną w tak ważnym dla nas dniu:)Bez wątpienia bez waszego udziału impreza nie była by tak udana. Goście zachwyceni więc i my także:)Gorąco pozdrawiam:))

  • Przedszkole Niepubliczne "Pod Tęczą" w Inowrocławiu (piątek, 23. sierpień 2013 13:57)

    Niezawodna obsługa!!! Zespół dostosowuje repertuar do oczekiwań klienta. Przygotowuje też swoje propozycje zabaw. Zespół prowadził w naszej placówce zabawy karnawałowe z babcią i dziadkiem oraz
    festyn. Wszyscy doskonale się bawili. Ogromną zaletą jest własne nagłośnienie. Można w tym zakresie liczyć na dużą pomoc zepołu. Szczerze polecamy!!!

  • Alicja i Konrad Ziółkowscy (środa, 21. sierpień 2013 07:48)

    Bardzo gorąco dziękujemy za oprawę muzyczną naszego Wesela, dzięki Wam nogi same rwały się do tańca. Dziękujemy, że byliście wtedy z nami a każdemu zainteresowanemu gorąco polecamy ten zespół!

  • Ania i Hubert (sobota, 27. lipiec 2013 14:15)

    Kochani, chcielibyśmy Wam gorąco podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną w Dniu Naszego Święta dzięki której Dzień ten na długo pozostanie niezapomnianym w naszej pamięci. Szeptane komentarze
    naszych zadowolonych cioteczek, wujków, przyjaciół oraz babć, że repertuar jest bogaty i szeroki, i że każdy może w nim znaleźć coś dla siebie, by się wyszaleć cały dzień i całą noc na parkiecie,
    tylko utwierdziły nas w przekonaniu, co do słuszności podjętego wyboru właśnie WASZEGO zespołu!

  • Ewa i Tomasz (środa, 10. lipiec 2013 00:14)

    SUPER DUET!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej urodzin naszego Taty. Polecamy można "brać w ciemno" :) My tak zrobiliśmy i imprezka bardzo się udała. Dziękujemy Paulinie i Mariuszowi za
    błyskawiczną realizację zamówienia :)

  • Patrycja i Radosław O. (poniedziałek, 01. lipiec 2013 22:33)

    Z pełną odpowiedzialnością możemy śmiało polecić duet muzyczny SZEPT, oprawa muzyczna naszego weselna (29.06.2013)była na prawdę profesjonalna zarówno sama muzyka jak i zabawy weselne, całość
    świetna, gorąco zachęcamy do wyboru duetu ;] PEŁEN PROFESJONALIZM, serdecznie dziękujemy za udaną zabawę w imieniu naszym i naszych gości.

  • Agnieszka i Radek (sobota, 22. czerwiec 2013 14:21)

    Jesteśmy zadowoleni z obsługi naszej uroczystości weselnej i polecamy wszystkim zainteresowanym Duet muzyczny Szept. ;0 ) Paulina i Mariusz doskonale się uzupełniają. Są profesjonalni, otwarci,
    życzliwi i chętnie doradzają. Dziękujemy za miłą współpracę.